Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان رییس مرکز لرزه نگاری کشور با اشاره به اینکه هر ۱۰ سال یک بار یک زلزله مخرب در ایران داریم، گفت: عمق زمین لرزه ها در ایران عمدتا زیر ۲۰ کیلومتر است و باعث می شود انرژی زمین لرزه تخریب زیادی را ایجاد کند.

"اسماعیل بایرام نژاد" پیش از ظهر امروز ۱۳ مردادماه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان کرمان اظهار کرد: کشور و استان کرمان را بلایای طبیعی تهدید می کند و با وجود این هنوز زلزله شاید پرخطرترین پدیده ای باشد که با آن مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به زلزله های ۱۰۰ سال اخیر در ایران گفت: هیچ جای کشورمان ساکن و بدون زلزله نیست و زلزله های ثبت شده در نقشه این را نشان می دهد.

بایرام نژاد تصریح کرد: امکان این را نداریم همه زلزله را ثبت کنیم و ۹۰ درصد موارد ثبت شده مربوط به ۲۶ سال اخیر است که پایگاه های لرزه نگاری در کشور توسعه پیدا کرده است.

وی بیان کرد: آمار نشان می دهد در کشور هر ۱۰ سال یک زلزله بزرگ تر از ۷ ریشتر داریم و هر سال یک تا دو زلزله بین ۶ تا ۶ و نیم ریشتر رخ می دهد که این آمار متفاوت است.

رییس مرکز لرزه نگاری کشور با اشاره به اینکه هر ۱۰ سال یک بار یک زلزله مخرب داریم، گفت: عمق زمین لرزه ها در ایران عمدتا زیر ۲۰ کیلومتر است و بعضا برخی می گویند چرا زلزله هفت ریشتری در ژاپن خسارت زیادی ندارد و در کشور ما زلزله های مخرب روی می دهد یک دلیل آن عمق زمین لرزه هاست و در ایران این عدد(عمق) کم است و باعث می شود انرژی زمین لرزه تخریب زیادی را ایجاد کند.

وی با اشاره به اینکه استان کرمان گسل های فراوانی دارد که زمین لرزه های زیادی را موجب می شوند، افزود: شبکه لرزه نگاری از ۱۰ سال قبل در استان کرمان فعال شده و بیش از ۸۰ درصد زلزله های ثبت شده مربوط به این بازه زمانی است که اهمیت شبکه های لرزه نگاری را نشان می دهد.

بایرام نژاد با اشاره به اینکه ثبت زمین لرزه های کوچک و پایش روند فعالیت گسل ها، به پیش بینی ها در آینده کمک می کند، گفت: ایستگاه های لرزه نگاری برای مطالعه ساختار و پیش نشانگرهای زمین لرزه و ... کمک می کند.

وی با بیان اینکه در حال حار ایستگاه های لرزه نگاری کشور به ۴۰۰ مورد افزایش یافته و سهم استان کرمان ۲۶ مور است، تصریح کرد: باید سالیانه حدود ۵۰ ایستگاه راه اندازی کنیم اما با بودجه ای که به ما داده می شود نمی توانیم بیش از دو ایستگاه را راه اندازی کنیم و به شدت نیاز به حمایت های مادی و معنوی استانداران نیاز داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی دانشگاهی ایستگاه لرزه نگاری زلزله استان کرمان لرزه نگاری زمین لرزه ها استان کرمان ۱۰ سال یک یک زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۲۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود

مدیرکل فرودگاه‌های استان کرمان با بیان اینکه روزانه بالغ بر 600 نفر از پل هوایی اتصال به هواپیما (ایربریج) فرودگاه بین المللی هاشمی رفسنجانی کرمان تردد دارند، گفت: ایربریج این فرودگاه به‌لحاظ قدمت 23 ساله و نوع ساختار فقط قابلیت سرویس‌دهی به هواپیماهای بدنه متوسط به بالا را دارد که در حال حاضر هواپیماهای A300/B4 A306, A343 و B743 شرکت‌های هواپیمایی می‌توانند از این سامانه استفاده کنند.   به گزارش عصر ایران؛ علی جزینی‌زاده گفت: راه‌اندازی مجدد ایربریج فرودگاه کرمان پس از چند سال با عملیات بهسازی و معماری داخلی روی آن انجام شد و در سال 1402 با بهره‌گیری از تخصص همکاران اداره تسهیلات و سامانه‌های فرودگاهی و مشارکت یکی از شرکت‌های دانش بنیان کرمانی و حمایت‌های اداره‌کل تسهیلات و سامانه‌های فرودگاهی، تمامی امور از بروزرسانی تا تعمیرات الکتریکال و مکانیکال همچنین بهسازی این سامانه در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شد.   وی در ادامه از صرفه‌جویی اقتصادی و کاهش هزینه‌های ساماندهی ایربریج خبر داد و افزود: با تلاش همکاران و علیرغم اعمال تحریم‌های همه جانبه موفق شدیم با صرفه‌جویی قابل توجهی این سامانه را با حمایت‌های اداره‌کل تسهیلات و سامانه‌های فرودگاهی و با اعتباری حدود ۷ میلیارد ریال از محل اعتبارات شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با کیفیت فنی مطابق نمونه اصلی، بازسازی مجدد کنیم.   مدیرکل فرودگاه‌های استان کرمان با اشاره به اینکه طراحی داخلی پل هوایی اتصال به هواپیما (ایربریج) برگرفته از آرایه‌های تجسمی آرام‌بخش و مفرح است و گفت: طراحی داخلی شامل بدنه با نمایی از طرح سنگ بوک مچ و در سقف شاهد تصویری از آسمان هستیم و همچنین کف این سامانه طرح کفپوش هواپیما است تا جاذب الکتریسیته ساکن باشد.   وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به تاکید وزیر راه‌وشهرسازی و نیز برای سرویس‌دهی و خدمت‌رسانی بهتر به مسافران، در تلاش هستیم تا دومین پل اتصال به هواپیما برای هواپیماهای بدنه متوسط به پایین را راه‌اندازی کنیم. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • راه اندازی دادگاه های صلح در کرمان
  • دادگاه‌های صلح در کرمان راه‌اندازی می‌شوند
  • ضرورت تدوین کلان روندها برای طراحی آینده متناسب با زیست بوم ایران
  • ۳ فضانورد چینی به زمین بازگشتند
  • فضانوردان چین به زمین بازگشتند
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • مدیریت ششم تکمیل خط ۶ و ۷ است سال گذشته ایستگاه های مهمی در این دو خط راه اندازی شد